Маршрутизація ланки крилатих ракет багаторазового використання - Корольов, В.Ю. (Управляющие системы и машины, 2019)
Запропоновано змістовну постановку задачі маршрутизації для ланки інтелектуальних крилатих ракет, застосовано модифіковану математичну модель транспортних засобів з декількома депо та подано загальну ієрархію моделей руху ланки.