Методи стиснення моделей в глибинному навчанні на основі методу студента-вчителя - Стеценко, І.В.; Талько, Ю.С. (Управляющие системы и машины, 2019)
Запропонований метод стиснення моделей на основі імітації навчання від декількох вчителів надає можливість зменшити кількість помилок у порівнянні зі звичайним підходом студента-вчителя.