Генеалогія української шляхти: Послужні списки погарської шляхти 1772–1781 рр., “Описание” ніжинської шляхти 1784 р. - Бачинська, О. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: Генеалогія української шляхти: Послужні списки погарської шляхти 1772–1781 рр., “Описание” ніжинської шляхти1784 р. / Упоряд., вступ. ст. І. Ситого. – К.: Темпора, 2008. – 232 с.