Олександр Леонідович Рибалко (1950–2009) - Гирич, І. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2009)
5 січня 2009 р. упокоївся визначний український джерелознавець, філолог, редактор і археограф Олександр Леонідович Рибалко.