Да пытання аб тапаграфіі і рэканструкцыі старажытнага Камянца - Башкоў, А.А.; Іоў, А.В. (Археологія і давня історія України, 2017)
Артыкул прысвечаны пытанням тапаграфіі і рэканструкцыі старажытнага горада Камянец у Брэсцкай вобласці Р эспублікі Беларусь. Падсумаванні зроблены на падставе здабытага археалагічнага і дакументальнага матэрыялу ў выніку прац 1997—2003 гг. Прапанаваны варыянт візуальнай рэканструкцыі абарончых збудаванняў горада.