Марчук Ігор. Командир УПА-Північ Дмитро Клячківський-“Клим Савур” - Ковальчук, В. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: Марчук Ігор. Командир УПА-Північ Дмитро Клячківський-“Клим Савур”. – Рівне: Видавець Олег Зень, 2009. –168 с.