Рукописи, документи і матеріали Михайла Грушевського у фондах Центрального державного історичного архіву України у Львові. Каталог - Тельвак, В. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: Рукописи, документи і матеріали Михайла Грушевського у фондах Центрального державного історичного архіву України у Львові. Каталог / Упор. О. Мартиненко; ред. Г. Сварник. – Львів, 2005. – 219 с.