Технологія розколювання кременю верхньопалеолітичної стоянки Радомишль І - Кононенко, О.М. (Археологія і давня історія України, 2017)
Стаття присвячена техніко-технологічній характеристиці крем'яної колекції стоянки Радомишль І. Наведено детальний аналіз первинного розколювання.