Глинське І — неолітична пам'ятка на Південному Бузі (за матеріалами досліджень 1955 та 1957 рр.) - Гаскевич, Д.Л. (Археологія і давня історія України, 2017)
У статті розглянуто та критично проаналізовано наявні дані про неолітичне поселення Глинське І, досліджене В.М. Даниленком та П.І. Хавлюком 60 років тому. Вперше вичерпно опубліковано неолітичні знахідки з пам'ятки, що зберігаються в Наукових фондах та Археологічному музеї Інституту археології НАН України.