Глиняні вироби у формі людської стопи в сандалії з Ольвії - Шейко, І.М. (Археологія і давня історія України, 2017)
Розглянуто два вироби, що походять з Ольвії, у вигляді людської стопи. Встановлено, що фігурні вироби представлено довізними зразками. Запропоновано аналогії та уточнено їх датування.