Поквартальне оцінювання економічної ефективності районів Харківщини у 2017–2018 рр. - Колесник, Ю.С.; Новодережкін, В.І.; Сирку, А.А. (Компьютерная математика, 2018)
Характеристики знайденого кластера Харківщини, що складається з 11 районів, свідчать про важливість освітньо-наукових факторів для ефективного економічного розвитку.