Обласна інспекція з охорони культурної спадщини в археологічному вивченні території Східної Волині — Житомирщини (2001—2009 рр.) - Тарабукін, О.О.; Ігруніна, С.О. (Археологія і давня історія України, 2017)
У статті висвітлено діяльність і проаналізовано внесок обласної інспекції з охорони культурної спадщини у вивченні археологічної спадщини та окремих історико-археологічних об'єктів на території Житомирської області.