Замчище біля села Лазарівка Брусилівського району на Житомирщині - Вітрик, І.С. (Археологія і давня історія України, 2017)
У публікації зібрана інформація про дослідження укріплення доби пізнього середньовіччя біля с. Лазарівка Брусилівського р-ну Житомирської області впродовж ХІХ — ХХ ст. та подаються його окомірний план і сучасне зображення пам'ятки на космознімку.