Деякі моделі обробки інформації у сфері управління техногенною безпекою - Кряжич, О.О.; Коваленко, О.В. (Математичне моделювання в економіці, 2018)
У статті визначені особливості обробки інформації для потреб управління техногенною безпекою. Представлені оціночні значення на інтервалі для визначення ефективності трансформації інформації при її обробці. Наведена модель побудови системи управління для будь-якого класу складних об’єктів з врахуванням критеріїв впливу та погрішності при трансформації інформації управління.