Методичний підхід до ідентифікації еколого-економічного ризику промислової діяльності - Сидоренко, В.Л.; Задунай, О.С.; Азаров, С.І. (Математичне моделювання в економіці, 2018)
У статті розглядається методичний підхід до ідентифікації еколого-економічних ризиків, що виникають в ході взаємодії об'єкта промислової діяльності з навколишнім природним середовищем.