Технології аналізу даних при побудові моделей економічних систем - Лисецький, Ю.М. (Математичне моделювання в економіці, 2018)
Розглянуто проведення аналізу даних з використанням OLAP-технологій, Data Mining, апарату теорії нечітких множин та експертних технологій при побудові моделей економічних систем для підвищення ступеня їх адекватності.