Похибка та еквівалентні розв’язки оберненої задачі електрометрії свердловин - Миронцов, М.Л. (Математичне моделювання в економіці, 2018)
Розглянуто питання зв'язку похибки каротажу з похибкою розв'язання оберненої задачі. Описано спосіб визначення похибки оберненої задачі в залежності від похибки каротажу для заданої моделі пласта. Наведено приклади визначення похибки оберненої задачі для реального свердловинного матеріалу.