Тюркський фактор у геопросторі України (за матеріалами археологічних досліджень) - Біляєва, С.О. (Археологія і давня історія України, 2018)
У статті стисло розглянуті особливості участі тюркського фактору у цивілізаційному процесі на території України з середини І — у ІІ тисячолітті.