Морфологічне покращання зображень з використанням логарифмічних перетворень - Воробель, Р.А.; Івасенко, І.Б. (Фізико-механічний інститут ім. Г.В. Карпенка НАН України, 2010)
Generalized basic model for logarithmic image processing is investigated for image enhancement problem.