Господарство населення скіфського часу на Сеймі за даними геоінформаційного вивчення природних умов та пам'яток - Білинський, О.О.; Яхімовіч, К. (Археологія і давня історія України, 2018)
У роботі представлені результати геоінформаційного аналізу пам'яток скіфського часу Посейм'я. Описуються природні умови та топографія пам'яток, робиться припущення про клімат. На підставі умов, у яких існували пам'ятки, робиться припущення про господарство населення скіфського часу.