Методи визначення відстані між об'єктами засобами сенсорних мереж - Дуднік, А.С. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2018)
У статті проведено порівняльний аналіз методів та алгоритмів локалізації з використанням наступних компонентів систем локалізації: оцінка відстані/кута, обчислення позиції та алгоритм локалізації.