Математичне моделювання коливних процесів у необмеженому кусково-однорідному клиновидному суцільному циліндрі - Громик, А.П. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2018)
У пропонованій роботі методом інтегральних і гібридних інтегральних перетворень у поєднанні з методом головних розв’язків (матриць впливу та матриць Гріна) за найбільш загальних припущень побудовано точні аналітичні розв’язки математичних моделей коливних процесів (гіперболічних початково-крайових задач спряження) в необмеженому кусково-однорідному клиновидному суцільному циліндрі.