Cиметричні сценарії переходу до детермінованого хаосу в системах з обмеженим збудженням - Швець, О.Ю.; Сіренко, В.О. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2018)
На підставі, розробленої методики для чисельного дослідження явищ детермінованого хаосу в динамічних системах проведений великий обсяг комп’ютерних обчислень з метою виявлення нових сценаріїв переходу до детермінованого хаосу.