Стоячі хвилі з періодичною амплітудою в дискретному нелінійному рівнянні типу Шредінгера із насичуваною нелінійністю на двовимірній ґратці - Бак, С.М.; Ковтонюк, Г.М.; Печериця, І.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2018)
Стаття присвячена вивченню дискретного нелінійного рівняння типу Шредінгера на двовимірній ґратці. Вивчаються такого типу рівняння із насичуваною нелінійністю