Параболічні крайові задачі в кусково-однорідному клиновидному циліндрично-круговому просторі з порожниною - Конет, І.М.; Пилипюк, Т.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2018)
У пропонованій статті методом інтегральних і гібридних інтегральних перетворень у поєднанні з методом головних розв’язків (матриць впливу та матриць Гріна) вперше побудовано єдині точні аналітичні розв’язки параболічних крайових задач математичної фізики в кусково-однорідному за радіальною змінною клиновидному за кутовою змінною циліндричнокруговому просторі з циліндричною порожниною.