Поселення раннього залізного віку біля с. Іванівка в Потясминні - Могилов, О.Д.; Руденко, С.В. (Археологія і давня історія України, 2018)
Стаття присвячена публікацій матеріалів розвідок на поселенні раннього залізного віку біля с. Іванівка Чигиринського р-ну Черкаської обл. в басейні р. Тясмин.