Дослідження курганів раннього залізного віку в Пороссі - Романюк, В.В.; Гречко, Д.С.; Могилов, О.Д. (Археологія і давня історія України, 2018)
Стаття присвячена публікації матеріалів курганів раннього залізного віку поблизу м. Тараща в басейні р. Рось.