Поховання 82 з ґрунтового могильнику біля с. Заломи на Кіровоградщині - Панченко, К.І. (Археологія і давня історія України, 2018)
Стаття присвячена публікації поховання 82 з ґрунтового могильника біля с. Заломи на Кіровоградщині. Могила належить до скіфського часу. В захороненні серед супровідного інвентарю виявлені прикраси з золота, коралів та бурштину.