Матеріали буго-дністровської неолітичної культури долини Дністра в межах України - Гаскевич, Д.Л. (Археологія і давня історія України, 2018)
Зібрано та проаналізовано відомості про пам'ятки Середнього Подністер'я зі знахідками, віднесеними до буго-дністровської культури. Опубліковано неолітичні матеріали з чотирьох пунктів, колекції яких зберігаються в Наукових фондах Інституту археології НАН України.