Забезпечення групової анонімності як складова CSID-процесу обробки даних - Чертов, О.Р.; Тавров, Д.Ю. (Штучний інтелект, 2017)
У статті задачу забезпечення групової анонімності розглянуто в контексті CSID-процесу обробки даних, виконано порівняльний аналіз описаних у літературі методів її забезпечення. На основі аналізу сформульовано умови, за яких доцільніше використовувати відповідні методи.