Циркон України в аспекті потреб ядерної енергетики - Ажажа, В.М.; Вальтер, А.А.; Єрьоменко, Г.К.; Писанський, А.І. (Українське мінералогічне товариство, 2007)
Розглянуто головні риси мінералогії циркону промислових родовищ України в аспекті потреб ядерної енергетики.