Колекція кахель з Дубенського Спасо-Преображенського монастиря - Пшеничний, Ю.Л.; Ткач, В.В. (Археологія і давня історія України, 2018)
Стаття присвячена характеристиці та хронологічно-типологічному аналізу колекції пічних кахель зі Спасо-Преображенського монастиря міста Дубна XV—XVIII ст., виявлених під час археологічних досліджень в 1997—2017 рр.