Про комбінаторні числа та симетрію в біології - Тимофієва, Н.К (Штучний інтелект, 2018)
У живій та неживій природі існують явища, пов’язані з комбінаторними числами. Це говорить про те, що природі властиві закони комбінаторики. У комбінаторних множинах різних типів, у процесі їхнього впорядкування, утворюються симетрії різних видів, які характерні і для знакових комбінаторних просторів. Оскільки аксіоми цих просторів справедливі для деяких природних, зокрема біологічних форм, то, досліджуючи їх в комбінаториці, можна пояснити, як утворюється симетрія біологічних форм.