Проблематика імплементації європейських публічно-приватних форматів сталого господарювання в Україні - Бистряков, І.К.; Клиновий, Д.В. (Економіка природокористування і сталий розвиток, 2019)
Визначено проблемні питання і точки гальмування впровадження публічно-приватних форм сталого господарювання європейського типу в національне господарство України з метою забезпечення ефективної імплементації відповідних принципів і механізмів у систему управління сталим розвитком держави та її територій, зокрема в розрізі водних, земельних, лісових та мінерально-сировинних ресурсів. Розкрито основні обмеження загальносистемного характеру, а також фактори стримування і напрями розвитку публічно-приватних відносин в Україні.