Упровадження екологічних інновацій у системі охорони атмосферного повітря (на прикладі кластера екологічної модернізації) - Бойко, В.В. (Економіка природокористування і сталий розвиток, 2019)
Обґрунтовано особливості та структуру кластера екологічної модернізації системи охорони атмосферного повітря. Розкрито сутність етапів його створення та розраховано економічну ефективність за допомогою запропонованої методики.