Леонід Олександрович Гріффен (до 80-річчя від дня народження) (Наука та наукознавство, 2015)
23 вересня 2015 р. виповнилося 80 років від дня народження відомого фахівця в галузі матеріалознавства, історії науки і техніки, пам’яткознавства та музеєзнавства, доктора технічних наук (1996), професора (2003) Леоніда Олександровича Гріффена, члена Академії наук вищої освіти України та Академії інженерних наук України