Б.Б. Тимофєєв (100 років від дня народження) - Геза, А.В. (Наука та наукознавство, 2015)
Борис Борисович Тимофєєв – український учений у галузі автоматики, системотехніки і теорії систем, доктор технічних наук (1958), професор (1967), заслужений діяч науки Української РСР (1975), дійсний член АН УРСР (1978), лауреат Державної премії СРСР(1980) та Державної премії України (2000).