Погляд в минуле, або як Г. М. Добров упроваджував результати наукових досліджень - Ісакова, Н.Б. (Наука та наукознавство, 2018)
Статтю присвячено проблемі ефективності наукових досліджень і впливу управлінської компетентності вчених на керівництво науковими колективами на рівні організацій і окремих підрозділів.