Інформація як природна, універсальна категорія - Пархоменко, В.Д.; Секі, С. (Наука, технології, інновації, 2018)
У статті ставиться за мету сформулювати визначення інформації як природної, універсальної категорії. Розглядаються особливості та значення інформації як ресурсу будь-яких природних і соціальних процесів, важливість цієї категорії в соціально-економічному розвитку суспільства.