"Атомна енергетика” відкрита в Українському державному хіміко-технологічному університеті - Півоваров, О. (Наука, технології, інновації, 2018)
За рішенням Міністерства освіти і науки України (МОНУ) Українському державному хіміко-технологічному університету (далі — УДХТУ) надано ліценцію на підготовку бакалаврів за спеціальністю 143 “Атомна енергетика” (ліцензійний обсяг — 50 місць). Це стало визначною подією в житті Університету, який є єдиним в Україні вищим навчальним закладом хімічного та хіміко-технологічного профілю.