Підхід до побудови та використання моделі предметної області ризиків стратегічних рішень організації - Ільїна, О.П.; Слабоспицька, О.О. (Проблеми програмування, 2019)
Запропоновано концептуальну модель предметної області ризиків стратегічних рішень у системах організаційного управління (СОУ), яка є результатом операцій вибору, доповнення та інтерпретації, зумовлених специфікою відповідного об’єкту ризику, здійснених щодо елементів нормативного концептуального базису оперування з ризиками в інших сферах діяльності.