Шляхи удосконалення лісокористування у вільхових лісах середньої течії Сіверського Дінця - Стороженко, В.І.; Пастернак, В.П.; Головашкін, В.А.; Лук’янець, В.А. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Розглянуто питання оцінювання продуктивності й товарності вільхових насаджень середньої течії Сіверського Дінця. Запропоновано заходи щодо покращення ведення господарства в них.