Фізичні властивості деревини Pseudotsuga menziesii Mirb. [Franco] - Дебринюк, Ю.М. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Вивчали фізичні властивості деревини (кількість шарів в 1 см, вміст пізньої деревини, вологість, щільність, вологопоглинання, усушку, об’ємну пористість) Рseudotsuga menziesii Мirb. [Franco] у 36-річних лісових культурах Західного Лісостепу.