о.Юрію Мицику – 70! (Сiверянський літопис, 2019)
Відомому українському історику, доктору історичних наук, доктору церковно-історичних наук, члену редколегії журналу «Сіверянський літопис», заслуженому діячу науки і техніки України, відміннику освіти України, кавалеру Хреста Івана Мазепи, лауреату премії ім.Д.І. Яворницького Юрію Андрійовичу Мицику 30 грудня виповнилося 70 років!