Степове лісорозведення в Криму на прикладі ДП "Євпаторійське ЛГ" - Неонета, О.О.; Гладун, Г.Б. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Наведено результати обстеження ґрунтів, трав’янистої рослинності та біометрично-таксаційні показники насаджень західної частини степового Криму (Євпаторійський регіон).