З історії проституції в Чернігові (середина XІX – початок XX ст.) - Рига, Д. (Сiверянський літопис, 2019)
У статті мова йде про історію проституції в Чернігові середини XІX – початку XІX ст. Розглядаються питання становлення, функціонування будинків розпусти в Чернігові в означений час.