Ключові моменти розвитку лісового насінництва в Україні - Мажула, О.С. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Подано аналіз перспектив розвитку лісового насінництва, впровадження результатів у лісове господарство.