Стан відтворення лісів в Україні як економічний аспект лісової політики - Лицур, І.М.; Ткачів, С.М. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2017)
Досліджено сучасний стан і шляхи відтворення лісів в Україні. Узагальнено проблеми оцінки економічних аспектів відтворення та запропоновано можливі напрями їх подолання з метою забезпечення комплексного і гармонійного використання екологічних, соціальних та економічних функцій лісів, зростання прибутковості лісового господарства і гарантування відтворення лісових ресурсів в обсягах, що перевищують їх використання.