Пастирське городище: керамічний комплекс із засипки внутрішнього рову (за результатами досліджень у 2017 р.) - Скиба, А.В.; Баранов, В.І. (Археологія і давня історія України, 2019)
Стаття присвячена керамічному комплексу, виявленому в шарі засипки одного з внутрішніх ровів Пастирського городища, на ділянці, що була досліджена у 2017 р. Комплекс кераміки включає грубо ліпний слов'янський та кружальний посуд пастирського типу.