Нові пам'ятки Києва Х—ХVIII ст. (матеріали до археологічної карти) - Козюба, В.К. (Археологія і давня історія України, 2019)
Статтю присвячено огляду нових археологічних пам'яток Х—ХVІІІ ст., виявлених останніми роками на адміністративній території м. Києва, навколо його історичного ядра.